EU állomás a Kutatók Éjszakáján

1.jpg

2022. szeptember 30-án ismét megrendezésre került a Kutatók Éjszakája a Széchenyi István Egyetemen, melynek keretében az Egyetem oktatói és kutatói bemutathatták tudományos tevékenységeik és vizsgálódásaik tárgyát az érdeklődők számára.

A rendezvény délutáni programjai között sor került a Kiskutatók Akadályversenyére, mely az általános iskolás, valamint a középiskolás diákok számára nyújtott játékos versengési és tanulási lehetőséget.

Az Akadályverseny egyik állomása az EU állomás volt, melynek házigazdái dr. Horváth Evelin Anna PhD hallgató és dr. Takó Dalma egyetemi tanársegéd voltak.

Az állomáson Európa országairól és nevezetességeikről, valamint az Európai Unió működéséről és az általa biztosított jogokról tájékozódhattak a résztvevők, akik e témakörökhöz kapcsolódó játékos feladatok teljesítésével szerezhettek pontokat.

              5.jpg     4.jpg

Az EU állomás létrehozásában a házigazdákat a Europe Direct Győr-Moson-Sopron Megyei Irodája segítette, mely szervezet ajándéktárgyakat, design elemeket, valamint kiadványokat biztosított az állomáspont számára. 

Mindennek köszönhetően a rendezvény nagy sikerrel zajlott le, szívből gratulálunk a versenyben résztvevő kis kutatóknak!

                 7.jpg       6.jpg

 

Nemzetközi és Európai Jogi Tanszék Eseménynaptára

EDT ülés 2023. június 16.
Szabó Péter Zsigmond munkahelyi vitája 2023. június 21. 15:00 - 16:00

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!